Iris is te boeken voor verschillende gelegenheden. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Mail dan naar [email protected].

 

AKOESTISCH
Iris Noëlle treedt akoestisch op met gitarist of pianist, eventueel uit te breiden met percussie. Het voordeel van akoestische muziek is, dat dit overal ingezet kan worden! Tijdens een diner, receptie, bedrijfsborrel, of een andere feestelijke gelegenheid: het past altijd. Iris zingt bekende en minder bekende popnummers in verschillende talen, waardoor het repertoire altijd verrassend is. Het volume wordt naar wens aangepast. Naast fijne achtergrondmuziek beschikt Iris ook over een groot uptempo repertoire, zodat er zelfs lekker gedanst kan worden. Prijs vanaf €595,-.

 

FEEST!
Zoek je muziek om je feestavond, voor welke gelegenheid dan ook, compleet te maken? Iris Noëlle is solo te boeken om op te treden tijdens jouw feest. Dans 2x 30 minuten op de leukste muziek! Ook te boeken in combinatie met een professionele dj. Prijs vanaf €595,-.

 

Tip: Iris heeft ook haar eigen band. Samen met haar band geeft Iris je een onvergetelijke herinnering. Prijs vanaf €1495,-.

 

BRUILOFTEN
Zoeken jullie een muzikale omlijsting voor de ceremonie, tijdens de lunch, het diner of tijdens het feest van jullie bruiloft? Iris verzorgt dit graag voor je. Jullie dag krijgt op deze manier een gouden randje. Speciale verzoeken? Alleen maar leuk! Prijs vanaf €595,-.

 

ERVARINGEN

Iris Noëlle boeken