Je kunt Iris Noëlle boeken voor een fantastisch optreden op locatie.

Neem contact op via info@irisnoelle.nl.

Iris Noëlle zangeres

Iris is te boeken voor verschillende gelegenheden.

 

BRUILOFTEN
Zoeken jullie een muzikale omlijsting voor de ceremonie, tijdens de lunch, het diner of tijdens het feest van jullie bruiloft? Iris kan dit solo, met gitarist/pianist of met band voor je verzorgen. Je dag krijgt op deze manier een gouden randje. Speciale verzoeken? Alleen maar leuk! Prijs op aanvraag.

 

HUISKAMERCONCERT
Een huiskamerconcert van Iris Noëlle is een unieke belevenis. Samen met een gitarist of pianist verzorgt Iris prachtige mini concerten. Het geluid wordt zacht versterkt, zodat iedereen het goed kan horen. Prijs op aanvraag.

 

RESTAURANTS/CAFÉS
Iris Noëlle is ook te boeken om te spelen in restaurants en cafés. Live muziek tijdens het diner zorgt voor een intieme sfeer. Iris zingt bekende en minder bekende popnummers, waardoor het repertoire altijd verrassend is. Het volume wordt naar wens aangepast. Voor in cafés heeft Iris ook een groot uptempo repertoire, zodat er lekker gedanst kan worden. In overleg is dit met een gitarist, toetsenist of met band. Prijs op aanvraag.

 

FEEST
Zoek je muziek om je feestavond, voor welke gelegenheid dan ook, compleet te maken? Iris Noëlle is solo te boeken om op te treden tijdens jouw feest. Dans 2x 30 minuten op de leukste muziek! Ook te boeken in combinatie met een professionele dj. Prijs op aanvraag.

Tip: Iris heeft ook haar eigen band. Samen met haar band geeft Iris je een onvergetelijke herinnering.

 

 

CONTACT: INFO@IRISNOELLE.NL